Rezultate titularizare 2011 în Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar Alba a scos la concurs 818 posturi dintre care doar 96 sunt titularizabile. Examenul a avut loc pe data de 13 iulie, iar afişarea rezultatelor este programată pentru data de 18 iulie.

Citiţi şi: Titularizare 2011 Alba. Cea mai mare notă este 9,9

Titularizare 2011 Alba. A luat nota 1 la examen

VEDEŢI AICI NOTELE OBŢINUTE DE CANDIDAŢII DIN ALBA

UPDATE 2: Examentul de titularizare din 2011 desfăşurat în Alba a demonstrat slaba pregătire a candidaţilor la funcţiile de profesor pentru sistemul de învăţământ preuniversitar.

Din cei 674 de candidaţi, doar aproximativ 120 au reuşit să obţină peste nota 7, care le permite să ocupe un post titularizabil. Circa 130 de candidaţi au luat note sub 5, iar 12 dintre aceştia au primit o notă cuprinsă între 1 şi 2.

A existat şi o notă de 1 şi una de 1,15. Niciun candidat nu a primit nota 10. Cea mai mare notă obţinută de un candidat este 9,9. Inspectoratul Şcolar Judeţean a scos la concurs 96 de posturi titularizabile. Cea mai mare concurenţă s-a înregistreat la Limba Română, unde cele două catedre de titulari au fost râvnite de 78 de candidaţi.

152 dintre candidaţii înscrişi nu s-au prezentat la examen, iar alţii 85 au părăsit sala de examen după prima oră. Au fost corectate, în aceste condiţii, un număr de 589 de lucrări. Raportat la acest număr aproximativ 20 la sută din candidaţi au obţinut nota ce le-ar permite să ocupe un post titularizabil.

Rămâneţi pe alba.adevărul.ro pentru a aflat cine a luat cea mai mare şi cea mai mică notă la titularizare.

UPDATE 1: Rezultatele la examenul de titularizare sunt afişate luni, 18 iulie 2011, la cele două centre de examen şi pe internet.

Centrele de concurs sunt stabilite la Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan“ şi  la Colegiului Tehnic „Apulum“. 

Pe cele 96 de posturi titularizabile s-au înscris 689 de candidaţi din Alba, dar şi din alte judeţe. Cea mai mare concurenţă se înregistrează la Limba română, unde cele două catedre de titulari sunt râvnite de 78 de candidaţi.

Calendarul concursului de titularizare

12 iulie – Afişarea listelor cu repartizarea candidałilor în săli de concurs

13 iulie – 8.00-9.00 Acesul în sălile de concurs  (Candidaţii nu pot avea asupra lor, în sala de concurs, cărţi, caiete, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanţă, toate acestea vor fi depozitate în sălile special amenajate)
          – 10.00-14.00 Desfăşurarea concursului

18 iulie – Afişarea rezultatelor

18-19 iulie – Depunerea şi înregistrarea contestaţiilor

21 iulie – Afişarea rezultatelor finale

22 şi 25 iulie – Şedinţă publică, etapa I Repartizarea la nivelul centrului de concurs a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7.00 pe posturile/catedrele vacante titularizabile

Rămâi pe alba.adevarul.ro pentru a afla detalii despre examen şi rezultatele.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite