Alba Iulia: Tabăra şcolară de la Arieşeni va fi plină de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Tabăra şcolară de la Arieşeni va fi plină de Revelion
Alba Iulia: Tabăra şcolară de la Arieşeni va fi plină de Revelion

Direcţia Judeţeană pentru Tineret Alba organizează în perioada sărbătorilor de iarnă mai multe tabere pentru elevii din ţară.

Direcţia dispune de trei centre proprii de agrement. Dintre acestea doar tabăra de la Arieşeni are toate condiţiile necesare pentru cazare şi servirea mesei. În centrele de agrement de la Roica şi de la Poiana Vadului tinerii se pot caza dar nu pot servi masa deoarece fie nu este amenajată cantină fie cantina nu este autorizată.

Tabăra de la Arieşeni căutată de copii din toată ţara


Tabăra de la Arieşeni are o capacitate de 100 de locuri şi la fel ca şi în anii trecuţi va fi ocupată de elevi în perioada sărbătorilor de iarnă. „Direcţia va organiza două serii de tabără, una în perioada Crăciunului şi cea de-a doua de Revelion“, a explicat directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret, Dan Opruţa. Părinţii care îşi vor lăsa copii să petreacă  sărbătoarea Naşterii Domnului în inima Apusenilor vor plăti suma de 312 lei de persoană pentru perioada 21-26 decembrie. Sejurul de Revelion este mai scump cu mai bine de 100 de lei dar este mai atrăgător pentru tineri. Pentru cazare şi masă la Arieşeni în perioada 30 decembrie- 2 ianuarie părinţii vor scoate din buzunar 450 de lei.

 „Sumele sunt rezonabile şi fiul meu este foarte încântat să petreacă la munte. Crăciunul îl va face acasă şi de Revelion în tabără“, a spus Miruna Ganea, mama unul băiat de 14 ani din Alba Iulia. Majoritatea părinţilor consider că acesta este cel mai potrivit program, Crăciunul în familie şi mai apoi în tabără. „Au fost făcute deja rezervări la Arieşeni pentru Noaptea de trecere dintre ani. Aproape toate cele 100 de locuri sunt deja ocupate, majoritatea de elevii din Bucureşti, Constanţa sau alte judeţe din sudul ţării“, a mai spus directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret Alba.

Tabere de Revelion şi la Roica şi Poiana Vadului

Tabăra de la Arieşeni este preferată deoarece are în apropiere şi pistele de schi dar şi pentru că oferă şi masă. Celălalte două tabere din judeţ nu pot oferi şi acest serviciu. „Se oferă doar cazarea. Masa trebuie să şi-o asigure fiecare. Şi la Roica şi la Poiana Vadului se organizează tabere de Revelioan dar se pot face şi cazări ocazionale“, a spus Dan Opriţa. Pentru trei zile, în perioada 30 decembrie- 2 ianuarie în cele două locaţii se va plăti suma de 200 de lei de persoană. La tabăra de la Roica capacitatea de cazare este de 100 de locuri iar la Poiana Vadului de 45 de locuri.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite