VIDEO Reglare de conturi cu pistolul într-un bar din Alba. Pistolarul, arestat preventiv de judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scena violentă a avut loc într-un bar din Alba. Bărbatul din Cugir care și-a descărcat pistolul cu bile de cauciuc spre un șofer de TIR aflat în același local a fost reținut de Poliție.

UPDATE 8: Mârza Călin a fost arestat preventiv duminică pentru 29 de zile de judecători.

UPDATE 7 Agresorul se numeşte Mârza Călin şi are permis de port-armă din 2009. Agresorul a primit ordonanţă de reţinere pe 24 de ore din partea poliţiştilor. Şoferul este din Curtea de Argeş. Scena bătăii dintre cele două tabere a fost surprinsă de camerele de luat vederi ale localului.

image

UPDATE 6 Şoferul de TIR care a „încasat“ bila în torace este audiat la Poliţia municipiului Alba Iulia.

UPDATE 5 Tânărul care a tras cu pistolul cu bile este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pistolarul de Cugir ar putea fi arestat preventiv şi riscă chiar închisoarea.

UPDATE 4 Şoferul de TIR a ajuns la Spitalul de Urgenţă Alba cu o bilă în torace. „La noi a ajuns în stare de ebrietate. Iniţial, a refuzat să fie consultat de medici. Ulterior, a fost adus de jandarmi. Medicul a constatat că are o bilă în toracele superior stâng. După ce i s-a scos bila, s-a considerat că nu i-a fost pusă viaţa în pericol şi nu a fost internat“, a precizat Aurel Crişan, şeful Secţiei de Primiri Urgenţe Alba Iulia.

UPDATE 3 Potrivit Poliţiei, tânărul care a folosit pistolul era însoţit de încă 5 camarazi în barul din Şibot. Ameţiţi de aburii alcoolului, după un schimb de replici dure, bărbaţii s-au îmbrâncit, moment în care principalul suspect şi-a amintit că are în „dotare“ un pistol, cu care a tras trei bile. Două au ratat ţinta, iar cea de-a treia s-a oprit în toracele şoferului de TIR. 

UPDATE 2 Bărbatul care a „încasat“ în zona toracelui o bilă trasă cu pistolul este un şofer de TIR. Victima a fost adusă la Spitalul de Urgenţă pentru investigaţii.

UPDATE 1 Principalul suspect este un tânăr de 31  de ani din oraşul Cugir. Bărbatul a încercat să scape de răspundere şi s-a ascuns imediat după conflictul din bar. Ulterior, a fost prins de poliţişti şi dus la audieri la Poliţia oraşului Cugir.

Conflictul, spun poliţiştii, ar fi izbucnit spontan în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul ore 04.00. Potrivit primelor informaţii, unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal a fost rănit în zona pieptului de bilele trase de cel care deţinea pistolul.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite