Regele Mihai nu participă la manifestările de Ziua Naţională de la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regele Mihai
Regele Mihai

Regele Mihai şi membrii familiei regale nu vor participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale a României, evenimente la care au fost invitaţi. Casa Regală a transmis un document oficial Instituţiei Prefectului Alba.

Prefectul de Alba, Ştefan Bardan, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că a primit din partea Casei Regale un răspuns la invitaţia lansată Regelui Mihai şi membrilor familiei regale de a participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale a României.

"Din păcate, Casa Regală ne-a informat că Majestatea Sa şi membrii familiei regale nu vor putea onora, în acest an, evenimentul. Ne felicită pentru sărbătorirea momentului istoric de la 1 Decembrie 1918 şi îşi exprimă dorinţa de a ne întâlni în cursul anului viitor", a afirmat Bardan.

image

Prefectul a mai precizat că autorităţile din Alba au trimis invitaţii tuturor reprezentanţilor autorităţilor statului, iar singura confirmare primită este din partea ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş. Autorităţile din Alba i-au invitat la manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale atât pe Regele Mihai, cât şi pe preşedintele Traian Băsescu. La manifestări şi-au anunţat prezenţa co-preşedinţii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite