Refrendum 2012 Alba. Consilier local PNL audiat la sediul poliţiei pentru propagandă electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierul local Rares Buglea
Consilierul local Rares Buglea

Un consilier local PNL din Alba Iulia este audiat de poliţişti pentru propagandă electorală. Audierile au loc la sediul IPJ Alba. Consilierul Rareş Buglea a îndemnat oamenii să voteze la referendum.

UPDATE: Consilierul local a stat aproximativ 40 de minute la sediul Politiei.

PDL a facut public un comunicat de presa: "Rareș Buglea, consilier local al PNL în Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia a fost audiat la Poliția din Alba Iulia pentru propagandă electorală în fața secțiilor de votare nr.33 și 34 din Alba Iulia. Membrii PDL Alba au sesizat Poliția că dl. Buglea încalcă legea pentru că staționează în fața secției de votare și îndeamnă trecătorii să participe la vot, făcând propagandă electorală. La sesizarea membrilor PDL, un echipaj al Poliției s-a deplasat la fața locului și a intervenit, conducându-l pe dl. Buglea la sediul IPJ Alba pentru audieri.”

Consilierul liberal a rspins acuzaţiile şi a precizat că a fost în trecere pe lângă secţia nr. 32 din Alba Iulia unde se aflau membri PDL care au sesizat Poliţia.

Consilierul local Rareș Buglea a fost ridicat de poliţişti şi condus la sediul IPJ Alba după ce a fost surprins la mai multe secţii de vot din Alba Iulia îndemnând oamenii să meargă la vot.

Situaţia a fost sesizază poliţiştilor, care au luat decizia de a-l conduce la sediul Poliţiei şi de a-la audia. Ultima dată, consilierul local PNL a fost văzut în apropierea secţiei nr. 32 din Alba Iulia, unde încerca să convingă oamenii să voteze la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite