Referendum 2012 Alba. Plângere PDL pentru cereri ilegale de folosire a urnei mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Democrat Liberal, filiala Alba, a sesizat Biroul Electoral Județean Alba și Inspectoratul de Poliție al Județului Alba cu privire la un incident electoral  petrecut în secția de votare nr. 211 din Bucerdea Grînoasă.

Potrivit sesizării depuse de PDL, la această secție de votare preşedintele a solicitat reprezentantului PNL, ilegal, completarea de cereri privind urna mobilă.

Sesizarea PDL Alba:

„Dna. Marcu Babi, președintă a biroului electoral al secției de votare, în mod nelegal, a înțeles să-i solicite dnei. Rodica Beldean, reprezentanta PNL în biroul electoral al secției de votare, completarea de cereri  pentru urna mobilă fără a exista solicitări de acest gen direct de la cetățeni. Dna. Beldean, reprezentanta PNL, a folosit pur și simplu datele de identificare și numele persoanelor care au votat folosindu-se de urna mobilă la alegerile locale din luna iunie.

Aceste date i-au fost furnizate de către dna. Marcu Babi care, la alegerile din iuie, a fost locțiitor al președintelui biroului electoral al acestei secții de votare și a reținut de atunci datele cetățenilor care au folosit urna mobilă. Dna. Marcu Babi este și angajată a primăriei Bucerdea Grînoasă”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite