Recursul proxenetului de la pensiune amânat în lipsa avocatului la Curtea de Apel Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel a amânat vineri judecarea recursului formulat de Tibor Polgar. Inculpatul a cerut judecarea recursurilui la măsura arestării preventive datorită lipsei avocatului angajat de familie.

Prin urmare, instanţa a stabilit ca recursul să se judece luni, 30 aprilie 2012. Tibor Polgar a fost arestat preventiv miercuri de Tribunalul Alba pentru acuzaţii de proxenetism şi trafic de minori. Bărbatul este supectat că a constituit o reţea care plasa fete minore şi majore unor clienţi pentru a obţine venituri financiare.

La pensiune, anchetatorii ar fi surprins în flagrant un cetăţean belgian care întreţinea relaţii sexuale cu o minoră.  În afară de Tiberiu Polgar (50 ani), un alt bărbat a primit interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu. Reţeaua de proxenetism funcţiona la pensiune din anul 2010. Procurorii au descoperit până acum şase victime, dintre care trei minore, cu domiciliul în zona Alba Iulia şi în Cugir. Clienţii fetelor erau oameni de afaceri, cetăţeni străini şi chiar persoane publice din Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite