Alba Iulia: Recunoaştere internaţională pentru Organizaţia Caritas Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia ERSTE, cu sediul central la Viena, a acordat pe data de 25 iunie la Bucureşti premiile destinate organizaţiilor sociale din sfera civilă din ţările Europei centrale şi de est.

Organizaţia Caritas Alba Iulia se numără printre cele 20 de finaliste premiate în urma unui concurs de proiecte pe teme sociale la care s-au înscris 1300 de organizaţii din opt ţări.
Proiectele participante au fost apreciate de un juriu internaţional independent. După o rundă preliminară, din cele 1300 de organizaţii au fost selectate 71, din a căror rânduri au fost alese cele 20 de organizaţii, care în final au fost premiate, printre care şi Caritas Alba Iulia.

Gala de premiere

Premiul întâi şi suma aferentă premiului de 40.000 euro a fost câştigată de o organizaţie din Macedonia cu un proiect care combate traficul de copii respectiv violenţa care se manifestă împotriva lor.
Gala de premiere s-a bucurat de participare ca şi prezentatori ai serii, actorii de renume internaţional Maia Morgenstern, respectiv actorul sârb Pedrag Manojlovici.
Evenimentul a făcut parte din programul unei conferinţe internaţionale organizate de Fundaţia ERSTE cu titlul „Viitorul transformării sociale. 1989- 2009 Viziuni şi perspective după tranziţia de 20 de ani”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite