Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână, albaiulienii pot lua parte la o serie de manifestări prilejuite de Zilele oraşului. Parada oraşului, festivalul de epigrame şi concertele în aer liber sunt câteva dintre  modalităţile de petrecere a timpului liber.

Paradă de deschidere

Sâmbătă, 29 mai 2010 de la ora 10.00 va avea loc deschiderea oficială a manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Alba Iulia. Programul va debuta cu parada formată din reprezentanţi ai Traseului celor trei fortificaţii, Liceului Militar, fanfarei „Augustin Bena“, dar şi locuitori ai urbei. 

Parada se va desfăşura în Parcul Tricolorului şi Platoul Romanilor.

Festivalul internaţional de epigrame şi umor

Astăzi la Alba Iulia va debuta prima ediţie a Festivalului internaţional de epigrame şi umor „Alb-Umor“. Festivalul este organizat de Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Uniunea Epigramiştilor din România şi se va desfăşura în perioada 28-29 mai 2010 la Alba Iulia, Sebeş şi Blaj.

Invitatul de onoare al ediţiei festivalului din acest an este maestrul Ştefan Popa Popa`s. Premierea participanţilor va avea loc sâmătă de la ora 19.00 la Alba Mall.

Concerte în Cetate

Formaţii şi artişti din Alba Iulia şi din ţară vor concerta, sâmbătă, 29 mai 2010, pe scena amenajată în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Rockool – Arad, Poarta 3- Alba Iulia, Non Profit – Alba Iulia, Hans Knall, Adi Mitescu, Tiberiu Jude, Claudiu Voic, Milea Paul, Gino, M.C.KOTO– Alba Iulia, Marius Moga – Alba Iulia. Spectacolele vor începe la ora 17.30.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite