Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentăm în continuare câteva recomandări de petrecere a timpului liber în acest weekend.

Centru de echitaţie la Traseul celor trei fortificaţii

Sâmbătă la Traseul celor trei fortificaţii din incinta Cetăţii are loc, la ora 13.00, lansarea centrului de echitaţie. Preţul de intrare este de 2 lei pentru copii, studenţi şi vârstnici, şi 5 lei pentru adulţi. Vizitarea interiorului cu ghid personal costă 15 lei. Programul de vizitare este de la 9.00 la 21.00.

Jagermeister Party în Allegria


În această seară, începând cu ora 23.00 în club Allegria se dă startul la distracţie. Tinerii dornici de o distracţie pe cinste sunt invitaţi să participe la o seară incendiară se va desfăşura sub moto-ul „Jagermeister Party”. Muzica bună, pentru toate gusturile va întregi atmosfera. Intrarea este liberă.

“Mireasa e iubita mea”  la Cinema Dacia

În perioada 3 - 9 iulie la Cinema Dacia din Alba Iulia rulează filmul “Mireasa e iubita mea” (Made of Honor). Comedia  romantică apărută în 2008  îi are în rolurile principale pe Tom (Patrick Dempsey) şi Hannah (Michelle Monaghan). Preţul biletului este de 4 lei pentru  vizionarea filmului de la ora 17.00 şi 6 lei pentru ora 21.00.

Expoziţie de sculptură la Muzeul Unirii

Pasionaţii de sculptură pot viziona lucrările sculptorului ecuadorian Eduardo Vasquez la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia. Expoziţia este deschisă până pe 1 august 2009, în fiecare zi de marţi până duminică între orele  09.00 – 17.00. Vizitarea expoziţiei este inclusă în preţul de intrare la muzeu, care este de 6 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru elevi şi studenţi. Cu această ocazie vizitatorii pot să vadă şi colecţiile muzeului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite