Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Albaiulienii pot să participe în acest weekend la un spectacol folcloric, pot să guste din gulaşul tradiţional făcut de maghiarii din Petrisat, pot merge la sărbătoarea "Ziua Rozelor" de la Ciumbrud şi Aiud sau, pur şi simplu, pot viziona noul film de la cinema Dacia.

Concurs folcloric la Galda de Jos
Duminică, 28 iunie, începând cu ora 13.00, în comuna Galda de Jos va avea loc ultima etapă zonală a programului concurs „Cultură pentru Cultură”, înaintea finalei programate a se desfăşura cu ocazia „Târgului de fete” de pe Muntele Găina. La întrecere vor participa patru comune, respectiv Unirea, Cricău, Livezile şi Galda de Jos, formaţiile acestor localităţi urmând să se întreacă în cadrul unui recital de cântec şi joc popular, artă meşteşugărească şi măiestrie gastronomică

Sărbătoarea satului Petrisat
Astăzi, începând cu ora 17.00 se desfăşoară sărbătoarea satului Petrisat, parte componentă a oraşului Blaj. Organizatorii şi-au propus să facă din gulaş principala atracţie a manifestării, în acest scop fiind organizat un concurs gastronomic în cadrul căruia locuitorii de etnie maghiară vor găti după reţetele tradiţionale ştiute doar de ei.

„Secrete din trecut” la Cinema Dacia
„Secrete din trecut” (Easy Virtue) este comedie romantica cu Jessica Biel şi Ben Barnes care va rula la Cinema Dacia în perioada 26 iunie - 2 iulie, zilnic de la orele 17.00 şi 21.00. Preţul unui bilet va costa în funcţie de ora la care este programat 4 sau 6 lei.

Ziua Rozelor la Ciumbrud şi Aiud
Sâmbătă, 27 iulie 2009, la Ciumbrud şi Aiud va avea loc ce-a de-a IX-a ediţie a „Zilei Rozelor”.  Programul va debuta la Ciumbrud în incinta Grupului Şcolar Agricol ”Alexandru Borza” la ora 10.00 şi se va încheia la ora 20.00. Vizitatorii vor putea admirea trandafiri din peste 70 de soiuri. La Aiud manifestările din piaţa Roma vor începe la ora 11.30 şi se vor termina la 15.00.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite