Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Recomandări pentru weekend
Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

"Adevărul de Seară" vă face câteva recomandări de weekend. Albaiulienii care nu ştiu încă în ce fel să îşi petreacă zilele libere de la sfârşitul săptămânii, pot alege să viziteze o expoziţie deschisă la Muzeul Unirii, pot lua parte la meciul dintre FC Unirea – FC Vaslui, pe stadionul Cetate sau pot merge la concertul corului Madrigal.

Concert al corului Madrigal

Sâmbătă, 26 septembrie 2009, de la ora 20.00 la Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia va avea loc un concert susţinut de Corul Naţional de Cameră Madrigal din Bucureşti. Evenimentul are loc cu ocazia anului jubiliar milenar al Arhidiecezei romano-catolice de Alba Iulia. Concertul va fi susţinut cu acompaniament de orgă.


Expoziţie de artefacte romane


Iubitorii de istorie şi de artă pot vizita expoziţia temporară „Coroplastică romană din colecţia Muzeului Naţional al Unirii”. În muzeul albaiulian sunt expuse pentru prima dată piese din ceramică din epoca romană.. Intrarea este 6 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii, elevi şi studenţi.


Comedie la cinema Dacia

De astăzi, rulează la Cinema Dacia din Alba Iulia filmul „Puicuţe sălbatice îndrăgostite“. Filmul este o comedie, iar pentru prima vizionare, de la ora 17.00, preţul este de 4 lei. Sâmbătă şi duminică, pentru spectacolele de la ora 19.30 şi 22.00, biletul costă 6 lei.


FC Unirea – FC Vaslui, pe stadionul Cetate

Microbiştii pot viziona sâmbătă, începând cu ora 17.00, meciul de fotbal de Liga I dintre FC Unirea Alba Iulia şi FC Vaslui. Evenimentul are loc pe stadionul Cetate, iar preţul unui bilet este de 10 lei. Meciul contează pentru etapa a VIII-a şi nu este televizat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite