Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Recomandări pentru weekend
Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

Vă oferim în continuare câteva recomandări de petrecere a timpului liber în acest weekend.

Acţiune şi suspans la Cinema Dacia

De astăzi, la Cinema Dacia rulează triller-ul “Numere fatale”. Persoanajul principal al filmului este interpretat de Nicolas Cage. Prima vizionare începe la ora 17.00 iar preţul biletului este de 4 lei. Pentru spectacolele de la ora 19.30 şi pentru cele din week-end, de la ora 22.00, biletul este 6 lei.

Expoziţii şi spectacole la Baia de Arieş

Mai multe manifestări sunt programate, duminică, în Baia de Arieş, cu ocazia zilei oraşului. Vor avea loc evenimente sportive, două partied de fotbal, dar şi acţiuni cultural artistice. Va avea loc un concert de fanfară şi un spectacol folcloric. Seara se va încheia cu foc de artificii şi discotecă pentru tineret.  

Turneu de tenis cu premii la Sebeş

În zilele de 12 şi 13 septembrie la baza sportivă din parcul Arini din Sebeş va avea loc cea de-a IV-a ediţie a Cupei  Mühlbach - Gălbenel la tenis de camp, pentru copii de 10, 12 şi 14 ani. Competiţia este inclusă în calendarul Federaţiei Române de tenis şi va aduna aproximativ 40 de concurenţi din toată ţara. Primii clasaţi vor primi diploma dar şi premii în bani şi echipament sportive.

Turneu de golf la Pianu de Jos


Cei mai buni jucători de golf se reunesc în perioada 12-13 septembrie 2009 pe cel mai mare teren de golf din România - „Paul Tomiţa” de la Pianu de Jos pentru ce-a de-a V-a ediţie a competiţiei Henkel Golf Cup. Competiţia se va încheia duminică 13 septembrie la ora 13.00 cu finala acestui turneu. Organizatorii vor acorda diplome, cupe şi premii câştigătorilor.

Documentare artistice şi artă foto

Ediţia a V-a a festivalului internaţional de documentare artistice şi artă fotografică Art Aiud 09 se va desfăşura, la Aiud, în perioada 2 - 4 octombrie 2009. Festivalul este deschis tuturor persoanelor interesate indiferent de vârstă sau pregătire. Lucrările participanţilor care s-au înscris în festival vor fi selectate de către un juriu de specialitate.

Târguri de toamnă în judeţul Alba

Gospodinele din judeţul Alba pot să-şi facă cumpărăturile pentru conservele de pus pe iarnă din târgurile organizate în data de 13 şi 14 septembrie în toate zonele judeţului. Duminică, va fi târg de animale şi mărfuri la Câmpeni şi Vinţu de Jos, iar luni sunt pieţe la Gârda de Sus, Jidvei, Şibot şi Ocoliş.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite