Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Recomandări pentru weekend
Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

Vă oferim în continuare câteva recomandări de petrecere a timpului liber în acest weekend.

Seară karaoke la Dal baffo

În această seară, începând cu ora 21.00, restaurantul Dal Baffo din Cetate oferă clienţilor săi o seară de karaoke. Clienţii talentaţi pot încânta auditoriul cu piese deja celebre. Petrecerea ţine până la ora 01.00.


„Saw 4” la Cinema Dacia

De astăzi rulează la Cinema Dacia din Alba Iulia filmul „Puzzle mortal 4” (Saw 4), apărut în cinematografe anul trecut. Prima vizionare începe la ora 17.00 iar preţul biletului este de 4 lei. Pentru spectacolele de la ora 19.30 şi pentru cele din week-end, de la ora 22.00, biletul este 6 lei.

Premii pentru şcolari

În perioada 5-20 septembrie, în mallul din Alba Iulia se desfăşoară promoţia „Găseşte comoara din Alba Mall”. Pentru cumpărăturile de minim 50 de lei se pot câştiga trei ghiozdane, două penare, un stilou sau, marele premiu, o excursie la Disneyland.

Distracţie în Apuseni

Sâmbătă şi duminică la Albac va avea loc Târgul de Turism Rural. Pe agenda evenimentului sunt programate seminarii cu teme turistice. De asemenea va fi organizat un concurs de pescuit, un concurs gastronomic şi o demonstraţie a salvamontiştilor.

Istoria şi poezia sărbătorite de Fiii satului Lancrăm

Sâmbătă, în Lancrăm se va desfăşura sărbătoarea “Fiii satului”, la care sunt chemaţi să participle toţi cei care au rădăcini în satul poetului Lucian Blaga. Cu acestă ocazie va fi marcată şi împlinirea a 700 de ani de la prima atestare documentară a localităţii.

Sărbătoarea vinului

Mâine, în localitatea Purcăreţi, comuna Painu de Jos, se desfăşoară un eveniment cu totul aparte. Recolta de struguri din acest an este celebrată printr-o sărbătoare a vinului. Distracţiava începe la ora 21.00 iar cei prezenţi vor putea degusta diferite tipuri de vin.

Petrecere la Rimetea

În acest sfârşit de săptămână locuitorii din Rimetea îşi aşteaptă rudele din toată ţara pentru a petrece împreună sărbătoarea locală “Fiii satului”. Cei care vor fi prezenţi la eveniment se vor putea bucura de spectacole cultural artistice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite