Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Recomandări pentru weekend
Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

Adevărul de Seară vă oferă mai multe recomandări de petrecere a timpului liber în acest weekend.

Sărbătoare la Cugir

Sâmbătă şi duminică la Cugir are loc un Festival Internaţional de Folclor la care vor participa şi formaţii de dansuri şi muzică populată din Germania şi Franţa. Duminică, la încheierea sărbătorilor va avea loc un spectacol al formaţiei Proconsul.

Expoziţie inedită de fotografie

Astăzi, la Muzeul Naţional al Unirii a fost vernisată expoziţia „23 august – Ziua naţională a românilor?”. Colecţia de imagini de la serbările comuniste va putea fi văzută de cei interesţi în perioada 21 august-1 octombrie. Sâmbătă şi duminică muzeul este deschis între orele 9.00- 17.00.

Film franţuzesc la Dacia

De astăzi, la Cinema Dacia din Alba Iulia rulează filmul „Copilul negustorului”, un film franţuzesc apărut în anul 2008. Prima vizionare începe la ora 17.00 iar preţul biletului este de 4 lei. Pentru spectacolele de la ora 19.30 şi pentru cele din weekend, de la ora 22.00, biletul este 6 lei.

Fiii Satului la Micoşlaca


În satul Micoşlaca va avea loc în acest weekend sărbătoarea Fiii Satului. În cadrul manifestării ce va avea, sâmbătă 22 august, organizatorii au pregătit un concert de fanfară, o paradă a portului popular, o expoziţie etnografică, dar şi un spectacol de muzică populară şi o masă festivă la Căminul Cultural. Evenimentele vor începe sâmbătă la ora 8.30 la biserica din localitate.

Halterofili în competiţie

Câteva zeci de sportivi de la diferite cluburi din ţară, participă la Campionatul Naţional de Haltere, seniori şi senioare, competiţie desfăşurată, la Alba-Iulia în sala de sport a Colegiului Horea, Cloşca şi Crişan, între 25 şi 29 august. Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc marţi 25 august cu începere de la ora 10.00. competiţia se va desfăşura zilnic între orele 10.00-13.00 şi 17.00-20.00.

Sărbătoare la Tărtăria


Locuitorii din Tărtăria vor lua parte a manifestarea Fiii Satului care se va desfăşura în localitate, duminică 23 august. Programul va începe la ora 7.00 la biserica din localitate cu slujba religioasă. Pentru această zi organizatorii au mai pregătit momente artistice susţinute de artişti consacraţi ai judeţului. Programul artistic se va desfăşura la Şcoala generală cu clasele I-VIII.

Videoclipuri filmate în tabăra de chitară

Tabăra de chitară „Acustic Llive Music Camp” va beneficia de un videoclip care va fi realizat la această ediţie de către producătorul Edi Schneider. Totodată în cadrul taberei, care se va desfăşura în perioada 24-30 august la Râmeţ, vor fi filmate secvenţe pentru realizarea unui videoclip a solistului de muzică uşoară Raoul.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite