RCS RDS a cumpărat reţeaua de cablu TV şi internet Kabex din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare companie furnizoare de servicii de cablu TV şi internet din România, RCS&RDS, se extinde în judeţul Alba. Ultima achiziţie este reţeaua Kabex, cu abonaţi în oraşul Ocna Mureş.

Kabex Prodcom furnizează servicii de cablu TV şi internet în oraşul Ocna Mureş şi în comunele Lunca Mureşului, Unirea, Noşlac şi Mirăslău, respectiv în suburbiile acestor localităţi. Date oficiale despre tranzacţie nu au fost făcute publice, astfel încât nu se cunoaşte dacă a fost vândută doar reţeaua din Ocna Mureş sau şi din celelalte localităţi.

Numărul clienţilor este de ordinul miilor, ceea ce indică faptul că tranzacţia a fost importantă din punct de vedere financiar. Surse neoficiale vorbesc de o sumă cifrată la câteva sute de mii de euro.

Pe site-ul firmei Kabex a fost publicat un mesaj care anunţă tranzacţia. „Aducem la cunoștința tuturor abonaților din rețeaua KABEX la cablu tv și/sau internet că drepturile de operare s-au transferat către RCS&RDS începând cu data de 1 mai 2012. Vă așteptăm la casierie pentru achitarea serviciilor pe luna aprilie urmând ca ulterior să se procedeze la preschimbarea contractelor existente pentru a beneficia de noua ofertă de servicii începând cu data de 1 mai. Informații suplimentare privind noua ofertă de programe tv precum și pachetele de internet/telefonie puteți primi atât la casierie cât și de la personalul nostru de pe teren. Dorim să facem precizarea că numai firma RCS&RDS a preluat autorizările de funcționare legală pe teritoriul întregului oraș în baza tranzacției efectuate în această lună”, se afirmă în comunicat.

Firma Kabex Prodcom SRL are sediul în Cluj Napoca. Societatea este deţinută de doi asociaţi: Karpat Zsolt şi Maruşceac Ioan Alexandru. Primul este şi administratorul firmei. În judeţul Alba, RCS&RDS mai furnizează servicii în Alba Iulia, Sebeş şi Aiud.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite