Alba Iulia: Adriana Moise: „Puţinele baze sportive care există la Aiud nu sunt întreţinute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba.

Profesoara Adriana Moise predă chimia în Colegiul Naţional „Titu Maiorescu“ Aiud de 31 de ani. A fost elevă în cadrul acestei instituţii de învăţământ şi s-a reîntors ca dascăl după absolvirea facultăţii. Practic, începând din clasa a I-a nu a lipsit din colegiu decât patru ani, în perioada studenţiei.

Aiudul frumos:
„Îmi place Aiudul pentru că e oraşul în care m-am născut, am crescut şi m-am format. De aceea şi nu numai, e firesc să am pentru oraşul Aiud un permanent sentiment de apartenenţă, de ataşament, de patriotism local“.

Aiudul urât:
„Lipseşte curăţenia. De asemenea, Aiudul, cu excepţia Fundaţiei Inter-Art, a taberelor de creaţie organizate de această fundaţie şi a Zilelor „Liviu Rebreanu“, e un oraş acultural. Totodată, este şi un oraş asportiv, în sensul că puţinele bazele sportive care există nu sunt întreţinute“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite