Proxeneta care şi-a obligat fiica să se prostitueze, prezentată judecătorilor din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Livia Mailat, de 34 de ani, din oraşul Copşa Mică a fost reţinută de poliţiştii din Alba Iulia pentru proxenetism. Printre acuzaţiile aduse acesteia este şi faptul că şi-a obligat fiica să se prostitueze.

„Nu am făcut nimic. Nu am obligat-o eu pe fata mea. S-a învăţat ea să facă prostii. S-a dus ea de bună voie“, a spus femeia de 34 de ani după audierile de la poliţie.

Livia Mailat este acuzată că în perioada septembrie 2009 – martie 2010 a obligat o minoră de 15 ani, fiica sa naturală, şi o altă minoră de 16 ani, să întreţină raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani.

„Suspecta reţinută de poliţişti în cursul zilei de ieri pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de proxenetism, a fost prezentată Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Faptele femeii au fost descoperite cu ocazia continuării cercetărilor într-un dosar penal privind infracţiunile de proxenetism şi raport sexual cu o minoră comise de către Aurel Rus, din comuna Valea Lungă. Bărbatul este în prezent în arest preventiv la IPJ Alba.

Citiţi mai multe amănunte despre cazul proxenetei Livia Mailat mâine în Adevărul de Seară, ediţia de Alba

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite