Protestele se extind în Alba: Ocna Mureş, al patrulea oraş care strigă "Jos Băsescu" VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Alba Iulia, Aiud şi Baia de Arieş, Ocna Mureş este al patrulea oraş din Alba în care au fost organizate manifestări de protest împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu. Zeci de oameni s-au adunat spontan în centrul localităţii.

UPDATE: Protestele au continuat sâmbătă la Alba Iulia, Aiud şi Ocna Mureş, dar au început şi la Sebeş. La Alba Iulia s-au adunat circa 20 de persoane la Monumentul Revoluţiei. În Ocna Mureş, 70 de persoane au scandat lozinci în centrul oraşului. La Aiud, câteva zeci de persoane au participat la un marş pe străzile oraşului. În Sebeş, 20 de protestatari s-au adunat în faţa Casei de Cultură. Pentru duminică este anunţat un marş important la Alba Iulia, cu plecare la ora 16.00 din zona Hotelului Cetate.

Dacă joi seara au participat aproximativ 20 de persoane, vineri, numărul protestatarilor a fost mult mai mare. Aproximativ 100 de persoane au cerut demisia Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu. 

Oamenii au ieşit cu pancarte pe care au scris diferite lozinci cum ar fi: "Ieşiţi din casă dacă vă pasă, Vrem spitalul înapoi, Simplu cumpalac protestez civilizat, Aşa nu se mai poate, România trezeşte-te, Băsescu ai şi tu un loc lângă Ceauşescu".

image

Protestul s-a desfăşurat în condiţii civilizate. Este de aşteptat ca mişcările de protest să continue şi aici, la fel ca în celelalte oraşe din Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite