Alba Iulia: Prostituatele dau găuri de sute de mii de lei la buget

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Prostituatele dau găuri de sute de mii de lei la buget
Alba Iulia: Prostituatele dau găuri de sute de mii de lei la buget

Pentru multe tinere din Alba, prostituţia a devenit o modalitate de asigurare a traiului zilnic. 18 femei datorează  la bugetele a şapte primării din Alba suma de 325.680 lei provenită din amenzile primite pentru prostituţie.

Majoritatea proceselor verbale care ajung la primăriile din Alba sunt trimise din alte localităţi ale ţării. În judeţ, una dintre zonele în care se prestează astfel de servicii şi sunt acordate amenzi este şoseaua de centură din Alba Iulia.

Amenzi de 110.000 lei

Câteva tinere din municipiul Aiud au acumulat, în ultimii doi ani, amenzi de 110.000 lei.
„Avem patru persoane care figurează cu amenzi pentru prostituţie. Doar o singură tânără are de plătit 57.320 lei. O altă fată figurează cu amenzi în valoare totală de 36.300 lei“, a spus Mihai Horaţiu Josan, primarul din Aiud. Acesta a precizat că fetele au fost taxate pentru prostituţie chiar şi în Bucureşti.
„Cele mai multe amenzi care vin spre noi, sunt întocmite de poliţiştii din Bucureşti, dar fetele au clienţi şi pe alte centuri din ţară“, a mai precizat Josan.

În oraşul Ocna Mureş, o adeptă a celei mai vechi meserii din lume, a acumulat la direcţia de impozite şi taxe locale o datorie de peste 2.000 lei. Emilia Dondoţi, în vârstă de 23 de ani, îşi oferă serviciile în judeţul Cluj. „Această domnişoară nu şi-a plătit niciodată amenzile. Din câte am înţeles a fost prinsă de poliţişti pe şoseaua de centură din localitatea Turda“, a spus Augustin Drăguţ, primarul din Ocna Mureş. 

411 amenzi la Alba Iulia


La Sebeş, pe numele unei tinere plecate în Spania, figurează 42 de procese verbale, pentru suma de 14.180 de lei. Şi în oraşul Abrud din Munţii Apuseni, contabilitatea primăriei este afectată de amenzile primite de două tinere care se prostituează pe Valea Oltului. Maria Voicu şi Ana Voicu au adunat, împreună, datorii de 16.000 de lei.

Fetele sunt datoare şi la primării mai mici. Este cazul comunei Sâncel unde două tinere au datorii de peste 8.000 lei. „Una dintre ele a achitat sume mici din datorii de 100 sau 50 lei, însă şanse să le recuperăm în totalitate nu cred că sunt“, a declarat primarul din Sâncel, Ilie Frăţilă.

La Blaj, Elena Varvara Luminiţa ar trebui să achite amenzi totale de 9.500 de lei. Tânăra a acumulat cele mai multe amenzi pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Aici, în funcţie de serviciile dorite, clienţii sunt taxaţi cu sume cuprinse între 20 de lei şi 100 de lei.

La Primăria Alba Iulia sunt contabilizate 411 amenzi în valoare de 166.000 de lei. Una dintre tinere a acumulat 113 procese verbale şi ar trebui să plătească suma de 44.000 de lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite