Prostituata nepotrivită şi şoferul de camion: Cum rămâi fără acte şi 1.000 de euro?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O seară care se anunţa plăcută s-a terminat cum nu se putea mai prost pentru un şofer de camion, pe DN 1, în Alba. Omul a apelat la o prostituată pentru o partidă de amor pe care, însă, a plătit-o foarte scump.

Şoferul de camion din Maramureş a „acostat-o“ luni, pe prostituata de ocazie în Alba Iulia, de unde s-au deplasat pe DN1, spre Aiud.

Pe lângă plăcerea fizică oferită, femeia de moravuri uşoare, în vârstă de doar 19 ani,  i-a mai lăsat un „cadou“ de neuitat şoferului  i-a fuart portofelul în care avea 1.000 de euro şi şi actele personale.

Tânărul păgubit nu a stat pe gânduri şi a apelat la Poliţie pentru a-şi recupera paguba. Femeia a fost prinsă marţi de poliţişti, care au recuperat integral suma furată.

Anchetatorii au mai aflat că bărbatul a plătit-o pentru partida de amor, aşa că pe lângă furt, în dosarul penal mai apare şi infracţiunea de prostituţie.

Femeia nu se va putea întoarce pe centură, cel puţin pentru o perioadă, întrucât a fost reţinută şi va ajunge şi în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite