Proiect anteprenorial pentru persoanele din mediul rural al judeţului Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lansarea proiectului. Foto: Asociaţia Inter Concordia
Lansarea proiectului. Foto: Asociaţia Inter Concordia

Caravana regională de promovare a antreprenoriatului se va afla mâine în comunele Ciugud, Stremţ, Unirea. Bugetul proiectului „Dezvoltare economică durabilă, prin creşterea calităţii resurselor umane din mediul rural“ este de aproximativ 4 milioane de euro.

Campania organizată de Asociaţia Inter Concordia se adresează managerilor din domeniul non-agricol care locuiesc în mediul rural. 

„Experţi din cadrul echipei de management a proiectului, alături de specialişti în consiliere şi formare profesională în domeniul antreprenoriatului, se vor întâlni cu manageri din diverse localităţi rurale din Regiunea Centru, precum Vadu Moţilor, Bistra, Ciugud, Stremţ, Unirea.

Aceştia vor avea posibilitatea, prin intermediul proiectului, să beneficieze gratuit de sesiuni de consiliere şi formare profesională pentru dezvoltarea abilităţilor manageriale, finanţate integral din proiect,  în urma cărora  vor primi un certificat de absolvire recunoscut la nivel naţional“, a precizat Andreea Gergely, unul dintre coordonatorii proiectului la nivelul judeţului Alba.

Banii vor fi folosiţi pentru activităţi de formare antreprenorială, consiliere şi asistenţă pentru persoane din mediul rural care demarează afaceri sau activităţi independente în domenii non-agricole.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite