Programul de Paşti al serviciilor şi magazinelor din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urgenţele vor putea fi tratate doar la Spitalul Judeţean
Urgenţele vor putea fi tratate doar la Spitalul Judeţean

Magazinele, serviciile publice, farmaciile, băncile şi transportul public de călători din Alba Iulia iau o pauză de o zi sau două, respectiv funcţionează după un program scurt în perioada sărbătorilor de Paşte.

Supermarketurile Kaufland, Profi şi Spar au program scurt astăzi, până la ora 19.00, iar duminică sunt închise. Luni funcţionează tot după un program modificat faţă de cel normal. Astfel, Kaufland este deschis luni în intervalul orar 09.00 – 17.00, Profi între orele 09.00 – 20.00, iar Spar între 08.00 – 16.00. Astăzi supermarket-ul Kaufland este deschis în intervalul orar 07.30 – 18.00, iar Profi între orele 07.30 – 19.00. Un program similiar există şi la cele trei magazine Spar .

Restul magazinelor vor avea, de asemenea, un program mai scurt decât cel normal în cursul zilei de luni. Reţeaua de magazine Dacia este închisă şi duminică şi luni. Alba Mall va fi închis în prima zi de Paşte, urmând să îşi reia programul normal luni, între orele 10.00 – 22.00.

Program restrâns în transportul de călători

Duminică, Autogara Autotrans va fi închisă şi niciun autobuz nu va circula pe rute intrajudeţene sau interjudeţene. Luni, 5 aprilie, în a doua zi de Paşti, cursele vor avea program special, fiind puse în circulaţie autobuze pe nouă rute intrajudeţene, de la Alba Iulia spre Hăpria, Totoi, Şeuşa, Ţelna, Şard, Bucerdea Vinoasă, Cricău - Tibru, Poiana Gălzii şi Întregalde.

Transportul public de călători din interiorul oraşului Alba Iulia va avea un program de duminică atât în 4 cât şi în 5 aprilie, la un interval de 15 minute, între orele 07.00 – 22.00. Din data de 6 aprilie, transportul public se va desfăşura normal. Băncile vor fi închise şi luni cu excepţia BRD, care are unităţi deschise în incinta Kaufland şi Alba Mall.

Farmacia Remedia, program nonstop

O singură farmacie va asigura permanenţa în ziua de duminică, în Alba Iulia. Este vorba despre farmacia Remedia de pe strada Ardealului din centrul oraşului care va avea program nonstop. Restul farmaciilor se vor redeschide luni sau marţi.

Policlinica din Alba Iulia este, de asemenea, închisă duminică şi luni. În condiţiile în care nici medicii de familie nu au program în această perioadă, singura soluţie în caz de nevoie o reprezintă Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Sărbătorile pascale dau peste cap şi programul călătorilor cu trenul. Mai multe trenuri vor fi anulate pentru perioada Paştelui, dar şi în săptămâna de vacanţă a elevilor. Cu toate acestea, CFR va suplimenta cu vagoane trenuri care vor circula pe rutele principale. Informaţii legate de mersul trenurilor pot fi obţinute de la numărul de telefon 021/9521.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite