Alba Iulia: Nereguli în Programul „Cornul şi laptele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia:  Nereguli în Programul „Cornul şi laptele“
Alba Iulia: Nereguli în Programul „Cornul şi laptele“

Inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică Alba au efectuat mai multe controale tematice în şcolile din judeţul Alba în perioada 26-28 octombrie şi au constatat mai multe deficienţe în derularea programului „Cornul şi laptele“. 

La şcolile şi grădiniţele aparţinătoare Şcolii Generale cl. I - VIII " Iuliu  Maniu" din localitatea Vinţu de Jos, au fost depistate un numar de 256 cornuri, produse de SC Boromir Ind SRL - Valcea, sucursala Deva, punct de lucru Hunedoara care nu aveau inscripţionate data de fabricaţie şi data de expirare. Din această cauză cantitatea de cornuri găsită în stoc a fost oprită de la consum.

Aceaşi măsură a fost luată şi la şcolile generale din Scărişoara şi Gârda de Sus unde a fost găsită o cantitate de 663 de pachete de biscuiţi cu cremă produşi de SC Bamm Impex SRl Turda, cu termenul de valabilitate expirat la data de 6 octombrie. O parte dintre pachetele de biscuiţi au fost returnate producătorului.

O situaţie asemănătoare a fost constatată la Şcoala Generală din comuna Poiana Vadului unde au fost găsite 450 de pachete de biscuiţi cu cremă care aveau termenul de garanţie expirat. Produsul va fi returnat firmei producătoare.
Direcţia de Sănătate Publică Alba a sesizat în toate cazurile Direcţiile de control din judeţele de unde provin societăţile care distribuie produsele pentru verificarea firmelor producătoare. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite