Profesoara Rodica Andronescu, vicepreşedinte PD-L Alba, este noul preşedinte al ANOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rodica Andronescu
Rodica Andronescu

Preşedinta organizaţiei de femei a PD-L Alba, Rodica Andronescu, a fost numită miercuri de premierul Emil Boc în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Aceasta i-a luat locul fostului vicepreşedinte al PD-L Alba, Silviu Bian, trimis în judecată pentru fapte de corupţie.

Rodica Andronescu este şi vicepreşedinte al  PD-L Alba şi a obţinut cele mai multe voturi atunci când s-au făcut nominalizările la nivelul organizaţiei judeţene. Decizia privind numirea acesteia în fruntea ANOFM a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Pînă să ajungă în funcţia de secretar de stat, Rodica Andronescu a fost inspector şcolar responsabil cu gestionarea programelor comunitare şi problematica integrării europene în cadrul Inspectoratului Şcolar Alba.

Rodica Andronescu ae 55 de ani şi predă de peste 30 de ani limba franceză. A fost decorată cu  distincţia de Cavaler al Ordinului «Palmes Academiques», prind decret al primului ministru al Franţei, pentru promovarea limbii şi culturii franceze.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite