Alba Iulia: Prinşi la furat de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Prinşi la furat de fier vechi
Alba Iulia: Prinşi la furat de fier vechi

Jandarmii albaiulieni au prins, ieri, în flagrant şase persoane în timp ce sustrăgeau o cantitate de 500  kg de fier vechi din incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

Oamenii legii au fost anunţaţi prin numărul unic de urgenţe 112 despre faptul că în incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia au intrat în mod fraudulos şase persoane. Deplasaţi la faţa locului jandarmii au prins în flagrant patru barbaţi şi două femei exact în momentul în care încercau scoaterea din incintă a fierului vechi.

Persoanele au fost somate să înceteze activitatea ilegală, iar acestea s-au conformat indicaţiilor jandarmilor, nefiind necesară folosirea forţei sau a mijloacelor din dotare.

Grupul a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba pentru continuarea verificărilor, pe numele membrilor acestuia fiind întocmite actele procedurale de începere a urmăririi penale, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Cinci tentative de furt de fier vechi de la începutul anului

La nivelul I.J.J. Alba de la începutul anului 2009 şi până în prezent au fost constatate cinci infracţiuni constând în tentative sau furt de fier vechi din proprietatea privată, autorii, în număr de 14, fiind surprinşi în flagrant.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite