Primarul din Deva a dat cu subsemnatul la DNA Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul din Deva, Mircia Muntean, a fost audiat astăzi la DNA Alba Iulia într-un dosar privind investiţii realizate de administraţia locală. La ieşire, primarul a declarat că este vorba despre o sesizarea anonimă pe care o verifică poliţiştii judiciari.

Muntean a completat că s-a obişnuit să viziteze sediul DNA Alba Iulia în urma unor astfel de sesizări. „În ultimii doi ani am fost cam o dată la două luni. Nu am fost cercetat, am fost doar la poliţistul judiciar. Nu am fost acuzat de procuror“, a afirmat primarul. Referindu-se la ultima sesizare, Mircea Muntean a spus că este o „greşeală“.

„Primăria nu a contractat niciun credit în valoare de o mie de miliarde sau de zece mii de miliarde. Primăria a contractat un credit în legătură cu investiţia Aqualand în urmă cu patru ani, care nu are nimic de-a face cu cele scrise în anonimă“, a completat primarul din Deva.

În aceeaşi cauză au mai fost citaţi viceprimarul Florin Oancea, directorul economic, precum şi directorul serviciului de investiţii al instituţiei. „Am fost şi eu alături de ei, pentru că mi se pare corect să fiu şi eu şi să aduc şi eu câteva argumente în sprijinul lor”, a declarat Mircia Muntean.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite