Alba Iulia: Primele concedieri la Primăria Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Primele concedieri la Primăria Alba Iulia
Alba Iulia: Primele concedieri la Primăria Alba Iulia

Consiliul local Alba Iulia a aprobat astăzi primele concedieri de personal. Decizia vine după ce în ultimele două luni a fost efectuată o analiză privind oportunitatea unor restructurări în cadrul instituţiei ce are în prezent peste 700 de angajaţi.

Deşi, iniţial se vorbea despre concedierea a 20 la sută din numărul total al angajaţilor, consilierii lcali au votat astăzi trimiterea în şoimaj a şase persoane. Este vorba despre trei angajaţi ai Aşezământului social Sf. Andrei, care erau plătiţi de Primăriei.

Instituţia socială asigură protecţie pentru aproximativ 20 de vârstnici cu probleme sociale deosebite. Reprezentantul Primăriei a declarat în şedinţa Consiliului local că partenerii administraţiei locale, Filantropia Ortodoxă şi Parohia Ortodoxă Bărăbanţ, pot asigura în continuare funcţionarea instituţiei cu personalul pe care îl deţin.

Ceilalţi trei angajaţi disponibilizaţi provind de la serviciul care administrează stadionul Cetate. Este vorba despre doi ospătari şi un bucătar care se ocupau până acum de asigurarea hranei pentru fotbaliştii de la FC Unirea.

Conducerea clubului a transmis primăriei o adresă prin care susţine că în locul celor trei oameni concediaţi vor fi angajate cu contract de prestări servicii alte două persoane ce vor fi plătite direct de club. Toţi cei şase vor fi trimişi în şomaj.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite