Primăria Alba Iulia: „Accesul în Cetate va fi gratuit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au făcut public astăzi un comunicat de presă în care susţin că accesul publicului în Cetate va rămâne gratuit în continuare şi nu se va percepe nicio taxă de intrare.

„Accesul în Cetatea Alba Carolina pe Traseul Porţilor se desfăşoară acum în condiţii speciale, fiind restricţionat pe unele segmente din cauza lucrărilor la reabilitarea reţelei de apă şi canal, precum şi datorită lucrărilor de modernizare şi restaurare a mai multor zone cuprinse între Parcul Tricolorului şi Poarta a III-a. La finalizarea lucrărilor accesul pietonal în Cetate pe Porţile I, II şi III, la fel ca şi dinspre Catedrala Reîntregirii spre Centru va fi gratuit“, a afirmat Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Acesta a completat că nu va fi percepută nicio taxă de intrare în Cetate. „De asemenea, ţinem să precizăm că accesul în Parcul din Şanţurile Cetăţii şi toate traseele prin care se va face legătura dintre diverse părţi ale municipiului Alba Iulia folosind Şanţurile Cetăţii nu sunt taxabile. Aceasta înseamnă că accesul pietonal va fi gratuit“, a completat Mihai Coşer.

Singura zonă în care se ve percepe în continuare taxă de intrare este Traseul celor Trei Fortificaţii, administrat de firma Grup Corint SA.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite