Prima ierarhie în campania „Doctorii cu care Alba se mândreşte“. Vezi aici cum decurge votul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei interesaţi trebuie să cunoască limba franceză
Cei interesaţi trebuie să cunoască limba franceză

La aproape o săptămâna de la startul votului pe alba.adevarul.ro în campania „Doctorii cu care Alba se mândreşte“ există deja conturată o primă ierarhie a preferinţelor cititorilor. Până marţi dimineaţă au fost înregistrate un număr total de 3.854 de voturi.

Cel mai votat medic este Ioan Boilă, şeful Unităţii de Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean Alba. Acesta a primit 1.132 de voturi, reprezentând 29 la sută din total. Ioan Boilă este doctor în Ştiinţe Medicale şi a absolvit Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca în 1987, specialitatea medicină de urgenţă.

Pe locul doi se află medicul Marius Oltean, care profesează în specialitatea obstretică-ginecologie la Spitalul Municipal Sebeş, cu 695 de voturi reprezentând un procent de aproximativ 18 la sută. Profesia a moştenit-o într-un fel de la bunicul său, Remus Oltean, care a fost primul medic ginecolog din zona Sebeşului.

Poziţia a treia îi revine chirurgului stomatolog Simion Bran din Alba Iulia, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul cabinetului Denta Bran. Acesta a înregistrat 616 voturi, reprezentând un procent de 16 la sută.

Lista cu nominalizările cuprinde 10 medici din Alba. Au mai rămas şapte zile până când puteţi alege doctorul cu care vă mândriţi.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite