Preşedintele PP-DD Alba, Cornel Comşa: „Pe mine nu mă poate cumpara nici Hava şi nici Atanasiu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Comşa
Cornel Comşa

Preşedintele PP-DD Alba, Cornel Comşa, este în această perioadă una dintre cele mai căutate persoane publice din Alba. Datorită scorului electoral obţinut de partid, voturile reprezentanţilor Partidului Poporului vor avea un cuvânt greu de spus în Consiliul Judeţean şi în multe consilii locale din Alba.

Cornel Comşa a declarat miercuri la o emisiune radio că s-a întâlnit cu Mircea Hava (preşedintele PDL Alba) şi cu Teodor Atanasiu (preşedintele PNL Alba), dar că nu a luat încă o decizie cu cine va merge în continuare. „Am avut o întalnire cu Mircea Hava care mi-a prezentat argumentele sale pentru care PP-DD ar trebui să meargă alături de PD-L. Urmează să am discuţii şi cu liderii USL. Pe mine nu mă poate cumpara nici Hava şi nici Atanasiu. Iar dacă vreun membru PP-DD va încerca să obţina vreun folos material ca urmare a calităţii sale politice îl asigur că nu îl validez“, a spus Corel Comşa.

Acesta a completat că a primit libertate din partea liderului Dan Diaconescu pentru negocieri şi că prioritatea sa este dezvoltarea filialei judeţene în vederea alegerilor parlamentare. Cornel Comşa a mai spus că va avea loc la sfârşitul săptămânii o întâlnire cu cei 80 de consilieri locali şi 3 consilieri judeţeni.

„Voi asculta cu mare atenţie părerea fiecărui coleg de-al meu însă decizia finală îmi aparţine. Dan Diaconescu nu mi-a impus nimic aşa că am libertatea de a hotarî ceea ce este cel mai bine pentru locuitorii judeţului Alba. Pe mine nu mă interesează niciun ban necinstit şi niciun avantaj material în urma acestor negocieri. PP-DD este o organizaţie politică şi nu un «talcioc»“, a mai precizat preşedintele PDD-DD Alba.

Cornel Comşa are 35 de ani şi a fost ales, la alegerile din 10 iunie, consilier în Consiliul general al municipiului Bucureşti.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite