Preşedintele PDL Alba: „Sorin Frunzăverde este o pierdere. Nu avem nevoie de congres“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, nu susţine organizarea unui congres al partidului în care să se pună problema unor alegeri interne după plecarea preşedintelui CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde. Hava crede că plecarea acestuia este o pierdere pentru partid.

„Nu susţin ideea unui congres pentru că nu are niciun rost. Nu o să votez aşa ceva. Singura idee pe care o suţin este organizarea unui comitet director în care se adună toţi preşedinţii de organizaţii şi miniştrii, ca să discutăm şi problema plecării lui Sorin Frunzăverde. Să vedem dacă am greşit undeva, pentru ca să nu se mai repete“, a spus liderul PDL Alba, care este vicepreşedinte la nivel naţional al partidului.

Mircea Hava a completat că îi va critica în interior pe cei care au lansat ideea congresului şi schimbării conducerii partidului. „O să-i taxez luni în interior, la biroul permanent naţional. Mie îmi place să vorbesc aceste lucruri atent în interior, nu pe stradă. Rufele se spală în familie. Au fost reacţii pripite, de copii de 18 ani. În partid nu s-a discutat lucrul acesta. Trebuie să ne canalizăm timpul în altă parte “, a afirmat primarul din Alba Iulia.

Liderul democrat-liberal a mai precizat că plecarea preşedintelul Frunzăverde este o pierdere pentru partid. „Trebuie să arătăm că PDL niciodată nu a murit dacă a plecat cineva. Niciodată nu o să spun că dacă a plecat cineva, ne-am întărit. Sorin Frunzăverde este o pierdere pentru noi, dar nu sunt de acord cu el la chestiunea cu polul de dreapta. Cred că se gândeşte să o facă singur pentru că nu are cu cine“, a declarat vicepreşedintele PDL.

Mircea Hava a mai spus că nu va mai pleca niciun lider important din partid. „Toţi avem probleme legate de ceea ce însemană relaţia localului cu Guvernul. Altfel se vede de acolo situaţia pe plan local şi altfel se vede de aici“, a spus primarul. Mircea Hava l-a susţinut la alegerile din 2011 pe Vasile Blaga la conducerea partidului. Ulterior, în urma unor negocieri a fost susţinut pentru un post de vicepreşedinte.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite