Preşedintele CJ Alba a depus jurământul. Urmează convocarea Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Dumitrel a depus jurământul
Ion Dumitrel a depus jurământul

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a depus vineri jurământul necesar învestirii în funcţie. Evenimentul a avut loc în prezenţa consilierilor judeţeni aleşi, reprezentanţi ai partidelor politice, primari, prefectul judeţului şi Arhiepiscopului Ortodox de Alba Iulia, Irineu.

Depunerea jurământului a avut loc şi în prezenţa vicepreşedintelui Tribunalului Alba, Aurelian Mocan, care a citit sentinţa judecătorească de validare a mandatului de preeşdinte al Consiliului Judeţean. Preşedintele reales al judeţului Alba a mulţumit, în discursul său, celor peste 77.600 de alegători care l-au votat dar şi angajaţilor CJ Alba şi celor din instituţiile subordontae pentru cei 8 ani de colaborare.

Ion Dumitrel a depus jurământul

Click pe poză pentru galerie foto

“Voi fi în slujba cetăţenilor judeţului Alba şi voi avea o colaborare bună cu cei care vor să facă bine locuitorilor. Îi asigur pe viitorii consilieri judeţeni aleşi de o bună colaborare. Am dorinţa ca la sfârşitul acestui nou mandat toată lumea să fie mulţumită de activitatea Consiliului Judeţean Alba”, a declarat Ion Dumitrel. Prefectul Dan Simedru a apreciat, la rândul său, pozitiv competiţia electorală corectă desfăşurată.

După ceremonia de învestire. Dumitrel a declarat că nu va respecta ordinul prefectului Dan Simedru privind convocarea şedinţei de constituire a Consiliului Judeţean. Prefectul a programat şedinţa luni, la ora 13.00.

„Ordinul prefectului este doar o propunere. Este în atribuţia preşedintelui să facă acest lucru. Nu am hotărât când voi convoca şedinţa de consiliu, mă voi hotârî în cursul zilei de vineri“, a precizat Ion Dumitrel.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite