CJ Alba vrea catarg de 100.000 lei. Preşedintele: „Vreau să se vadă judeţul din America“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sistemul de arborare a drapelului României ar urma să fie amplasat în apropierea Sălii Unirii din interiorul Cetăţii din Alba Iulia. Oportunitatea unei astfel de investiţii nu a fost primită cu aplauze de toţi consilierii judeţeni.

Banii pentru amplasarea unui catarg în zona Sălii Unirii sunt prevăzuţi la capitolul investiţii şi provin din excedentul bugetar constituit la nivelul Consiliului Judeţean Alba în 2011.

Necesitatea unei astfel de investiţii a fost contestată de unii dintre consilierii judeţeni.„Propun ca aceşti bani să fie trecuţi la infrastructură, la drumuri. Nu cred că steagul naţional din Alba Iulia ar trebui să fie vizibil din Sebeş, dintr-un catarg uriaş“a fost de părere consilierul PSD Ioan Florea.

În replică preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel a spus: „Dacă s-ar putea,  eu aş vrea ca judeţul Alba să se vadă din America “

Deocamdată, nu se cunosc detalii tehnice despre catargul în discuţie, nici dacă îl va înlocui sau nu pe cel existent în faţa Catedralei Încoronării.

Discuţii contradictorii au fost şi pe seama amenajării a două parcuri de fitness în aer liber, unul la Cugir şi celălalt la Zlatna, tot cu bani de la bugetul judeţului. Suma alocată: 170.000 lei. Un parc similar există deja la Blaj, în Parcul “Avram Iancu”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite