Preşedintele Băsescu şi Regele Mihai I, invitaţi la Alba Iulia de Ziua Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
  Foto: Adevărul  Mihai I a fost Regele României într-o perioadă tulbure
Foto: Adevărul Mihai I a fost Regele României într-o perioadă tulbure

Programul manifestărilor de la Alba Iulia, de Ziua Naţională, va fi definitivat după ce Guvernul va stabili ce buget va aloca evenimentelor din 1 Decembrie.

Potrivit prefectului Ştefan Bardan, din agenda manifestărilor nu vor lipsi nici în acest an, acţiunile şi evenimentele culturale, sportive, ştiinţifice, dar şi concertele de folclor şi spectacolele pentru tineri.

„Vom încerca să realizăm un program care să se întindă pe parcursul unei săptămâni şi invităm pe această cale instituţiile, ONG-urile sau grupurile de iniţiativă care doresc să propună evenimente care să fie cuprinse în calendarul manifestărilor să ne contacteze la sediul instituţiei, sau pe e-mail stefan.bardan@prefecturaalba.ro” a declarat prefectul Ştefan Bardan.

Programul manifestărilor este în stadiu de schiţă, după ultima întâlnire a reprezentanţilor Prefecturii,  Primăriei Alba Iulia şi Consiliului Judeţean Alba, instituţiile care sunt responsabile de oragnizarea evenimentelor.

Deocamdată, au fost chemaţi la Alba Iulia, de Ziua Naţională, Regele Mihai I şi Preşedintele în exerciţiu.

image

Preşedintele Traian Băsescu/Foto Adevărul

„Am transmis această invitaţie în urmă cu 10 zile Majestăţii Sale şi Familiei Regale, cum de altfel am făcut-o în fiecare an de când sunt prefect. A fost transmisă bineînţeles o invitaţie şi Preşedintelui României”, a mai adăugat Ştefan Bardan.





Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite