Preşedintele Albalact, cooptat de premierul Ungureanu în „sfatul înţelepţilor“ pentru mediul de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Ciurtin, directorul general Albalact
Raul Ciurtin, directorul general Albalact

Preşedintele companiei Albalact, omul de afaceri Raul Ciurtin, a fost cooptat de premierul Răzvan Ungureanu în Consiliul Consultativ pentru mediul de afaceri. Acest organism ar urma să îi ofere sprijin premierului în strategia economică viitoare a Guvernului şi va oferi soluţii pentru creşterea economică.

Componenţa Consiliului Consultativ va fi făcută publică, oficial, marţi, de premierul Răzvan Ungureanu. Veritabilul „sfat al înţelepţilor“ este format din 26 de antreprenori, bancheri şi şefi de multinaţional şi va fi coordonat de Răsvan Radu, director executive al UniCredit Ţiriac Bank.

Printre aceştia se află şi Raul Ciurtin, preşedintele consiliului de administraţie şi directorul general de la Albalact SA, una dintre cele mai puternice companii naţionale din domeniul lactatelor.

Raul Ciurtin deţine, împreună cu tatăl său, Petru Ciurtin, aproape 44 la sută din acţiunile Albalact. Alături de alţi acţionari minoritari controlează integral compania din judeţul Alba.

Potrivit revistei Forbes, Raul Ciurtin (39 ani) cu o avere estimată la 33 – 35 de milioane de euro. Familia Ciurtin a cumpărat de la stat fosta fabrică Albalact în anul 1999. În mai puţin de 10 ani a ajuns între primele cinci companii de pe piaţa lactatelor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite