Preşcolari premiaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii de la grădiniţa „Dumbrava Minunată“ au fost premiaţi astăzi cu diplome şi dulciuri de poliţişti după ce au demonstrat că au cunoştinţe despre regulile rutiere. Acţiunea a marcat astfel Ziua Internaţională a Copilului. 

Preşcolarii au răspuns la trei întrebări şi două ghicitori în cadrul concursului „Micii pietoni“. În curtea grădiniţei au fost expuse lucrări şi desene pe tema copilăriei pe care reprezentanţii IPJ Alba le-au evaluat şi premiat.

În zilele care vor urma poliţişti de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, Poliţiile municipiilor Alba Iulia, Sebeş şi a oraşului Teiuş, precum şi reprezentanţi ai Consiliului judeţean Alba, vor fi în mijlocul şcolarilor şi preşcolarilor, la şcoli şi grădiniţe situate pe raza municipiilor Alba Iulia, Sebeş şi a oraşului Teiuş, pentru a participa la diverse concursuri cu tematică rutieră, desene pe asfalt, îndemânare în conducerea tricicletei şi bicicletei, concursuri de pictură şi colaje.

image
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite