Premiu pentru excelenţa în Educaţie pentru un lector de la Universitatea din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Galei organizate de Fundaţia „Dinu Patriciu” au fost premiaţi elevi,  profesorii şi studenţi din toată ţara. Printre ei şi Larisa Dragolea, lector la Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia.

Larisa Dragolea a fost premiată la secţiunea „Profesorul universitar al anului“. Lectorul universitar a fost recompensată pentru avctivitatea didactică şi ştiinţifică cu un premiu de 2.000 de euro.

Consultaţi aici lista cu toţi câştigătorii „Galei Premiilor în Educaţie“

Larisa Dragolea lucrează la singura Universitate de stat din Alba Iulia din anul 2003, iar acum este lector universitar titular la catedra de Management-Marketing.

 Citiţi aici CV-ul Larisei Dragolea


Câştigătorii „Galei Premiilor în Educaţie“  au fost recompensaţi în cadrul a 11 secţiuni: Elevul Anului, Profesorul Preuniversitar al Anului, Şcoala Anului, Educatorul/Învăţătorul Anului, Studentul Anului, Facultatea Anului, Profesorul Universitar al Anului, Cercetătorul Anului, Ong-ul Anului, Bibliotecatul Anului şi Proiectul Educaţional al Anului.

Valoarea totală a premiilor oferite de Fundaţia „Dinu Patriciu“,  în cadrul „Galei Premiilor în Educaţie“, desfăşurate pe 1 noiembrie, într-o sală a Palatului Parlamentului,  a fost de 250.000 de euro. Fiecare dintre câştigători a plecat acasă cu o diplomă, dar şi cu un premiu a cărui valoare a variat, în funcţie de categorie, între 2.000 şi 30.000 euro.

 

 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite