Premii pentru cei mai buni sportivi ai Clubului Unirea Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivitatea de premiere
Festivitatea de premiere

Cei mai buni sportivi şi tehnicieni ai Clubului „Unirea“ Alba Iulia au fost premiaţi în această după amiază de autorităţile locale. Festivitatea de premiere a avut loc la Sala Unirii. 

Atleta Ana Maria Groza a fost desemnată cea mai bună sportivă a judeţului Alba, având trei prezenţe consecutive la Jocurile Olimpice. 

Alexandru Bogdan este sportivul cu cele mai bune rezultate obţinute anul acesta. A luat locul I la Campionatul Naţional de judo de la Baia Mare, locul III la Campionatul balcanic din Serbia şi locul V la Campionatul european din Cehia.  Acesta este component al lotului olimpic de judo. 

Rezultate importante

În anul competiţional 2010,  sportivii CS Unirea Alba Iulia au reuşi să obţină o serie de performanţe notabile

Printre acestea se numără 22 de titluri de campioni naţionali, un sportiv convocat la lotul Olimpic, nouă  sportivi convocaţi la loturile naţionale , şase participări la Campionatele Europene, opt  participări la etape de Cupă Mondială şi o participare la Campionatele Mondiale

De asemenea, sportivii albaiulieni au obţinut două medalii de aur, trei de argint  şi patru de bronz  la Campionatele Balcanice.

Festivitatea de premiere a fost făcută în prezenţa autorităţilot locale şi judeţene, dar şi a fostului  director al CS Unirea Alba Iulia, Ioan Smadea, de al cărui nume se leagă marile performanţe realizate în istoria clubului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite