UPDATE Premierul Emil Boc caută sprijinul delegaţilor PD-L Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PD-L, Emil Boc, va fi prezent vineri seara la Alba Iulia pentru a-şi susţine moţiunea cu care candidează pentru un nou mandat la conducerea partidului în faţa delegaţilor din Alba.

UPDATE: Emil Boc va ajunge la Alba Iulia însoţit de o echipă puternică de susţinători din partid. Pe lângă Elena Udrea, vor fi prezenţi preşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul Roberta Anastase, şi miniştrii Anca Boagiu (Transporturi), respectiv Traian Igaş (Administraţie şi Interne). Premierul Emil Boc va rămâne la Alba Iulia până sâmbătă, când are programată o vizită în Cetate, în zonele în care s-au derulat sau se derulează investiţii publice.

Premierul Emil Boc va sosi la Alba Iulia la ora 19.30 şi va fi primit în Cetate la Traseul celor Trei Fortificaţii. Boc va fi însoţit de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

Tot vineri, dar ceva mai devreme, la ora 18.00 va exista o întâlnire între delegaţii PD-L Alba şi al treilea candidat la postul de preşedinte, deputatul Theodor Paleologu.

Delegaţia organizaţiei din Alba la Congresul partidului ce se va desfăşura în perioada 14- 15 mai la Bucureşti va cuprinde 36 de persoane. Preşedintele oragnizaţiei, primarul Mircea Hava, şi-a exprimat deja public susţinerea pentru Vasile Blaga.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite