Alba Iulia: Postere publicitare afişate contra cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Postere publicitare afişate contra cost
Alba Iulia: Postere publicitare afişate contra cost

În afara spaţiilor special amenajate, afişajul electoral şi publicitar se va face în Alba Iulia contra cost.

Din data de 19 septembrie afişajul stradal în Alba Iulia este reglementat prin Hotărâre de Consiliu Local. Afişajul este permis doar pe stâlpii de beton destinaţi acestui scop şi pe panourile publicitare existente în staţiile de autobuz.

Cei care doresc să lipească astfel de postere în afara acestor spaţii trebuie să depună o cerere la Serviciul Public din cadrul primăriei.

„Pentru a respecta interesul public şi a încuraja un climat civilizat pentru acest tip de publicitate outdoor, oricine doreşte să posteze un afiş pe domeniul public se va adresa printr-o cerere Serviciului Public. Ulterior, solicitantul va achita o taxă la caseria serviciului. Afişarea efectivă rămâne în sarcina angajaţilor primăriei, tot acestora revenindu-le responsabilitatea gestionării eficiente a locaţiilor respective“, a precizat Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Sancţiuni de la 100 lei

Cei care vor lipi afişe fără acordul instituţiei vor fi sanctionaţi cu amenzi cuprinse între 100-300 de lei pentru persoanele fizice, respectiv 300-800 lei pentru persoanele juridice.

Pentru lipirea unui afiş de tip A3 taxa este de 1 leu, pentru cel în format A4, 0,75 lei, iar pentru un fluturaş se achită 0,5 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite