Alba Iulia: Portmoneu cu bani găsit pe stradă şi predat poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Portmoneu cu bani găsit pe stradă şi predat poliţiei
Alba Iulia: Portmoneu cu bani găsit pe stradă şi predat poliţiei

Un grup de copii din Bulgaria, de naţionalitate română, veniţi în vizită în municipiul Alba Iulia, au găsit un portmoneu cu bani şi acte, pe care l-au predat poliţiştilor pentru a-l reda celui care l-a pierdut.

Un gest umanitar demn de urmat a fost dovedit de curând, de un grup de copii de naţionalitate română din Bulgaria, veniţi în vizită în Alba Iulia. Era în ziua de sâmbătă, 18 iulie 2009.

În timp ce se plimbau în zona centrală a oraşului au găsit în faţa unui magazin un portmoneu. Nu au stat pe gânduri şi, imediat, au luat legătura cu profesorul lor, căruia i-au cerut sprijinul pentru a anunţa poliţia şi a reda bunurile celui care le-a pierdut.

În aceeaşi zi, seara, s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Alba şi i-au înmânat ofiţerului de serviciu, pe bază de proces-verbal, portmoneul găsit, în care erau 1.037 lei,  şase carduri bancare şi actele personale ale celui care le-a pierdut.

Poliţiştii au identificat şi au luat legătura cu persoana în cauză, care, în ziua următoare, s-a prezentat la sediul inspectoratului pentru a-şi recupera bunurile pierdute.

„Profund emoţionat, bărbatul şi-a arătat consideraţia faţă de atitudinea copiilor cu sprijinul cărora a reintrat în posesia banilor şi a documentelor personale”, a declarat Adriana Ciugudean, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite