Alba Iulia: Un bărbat din Ponor căutat de salvatorii montani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Un bărbat din Ponor căutat de salvatorii montani
Alba Iulia: Un bărbat din Ponor căutat de salvatorii montani

Un bărbat în vârstă de 54 de ani dispărut în cursul zilei de 21 iulie în zona comunei Ponor, a fost căutat ieri de către salvamontiştii albaiulieni.

Lucrătorii Salvamont Alba au fost solicitaţi de către Poliţia comunei Ponor să participe la căutarea lui Alexandru Vlăduţa despre care nimeni nu mai ştia nimic din ziua de 21 iulie. Bărbatul era născut în Bucureşti şi trăia de câţiva ani într-o barcă de la marginea comunei Ponor, muncind cu ziua prin sat. În urmă cu câteva zile, Poliţia comunei Ponor a fost sesizată în legătură cu dispariţia bărbatului, după ce unul dintre săteni a găsit agăţată de gardul său o plasă cu telefonul mobil şi câteva obiecte personale ale bărbatului, iar acesta nu a mai fost văzut de nimeni din seara zilei de 21 iulie. Pe telefonul mobil al bărbatului a fost găsit un mesaj ce părea a fi un mesaj de adio.

Căutat de echipa Salvamont


O echipă de şase salvatori montani de la Salvamont Alba, alături de poliţişti, săteni şi câţiva câini de salvare au realizat joi o acţiune de căutare în zona comunei Ponor, scotocind pentru mai bine de 8 ore împrejurimilecomunei pe o rază de câţiva kilometri. În urma căutărilor s-au găsit câteva obiecte personale ale bărbatului, dar pe baza acestora nu se poate stabili dacă perosana dispărută a părăsit zona de bună-voie, a fost victima unui accident prin cădere de la înălţime sau a recurs la sinucidere.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite