Pompierii cugireni, în sprijinul locuitorilor din Ocna Mureş afectaţi de inundaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria din Cugir a trimis mai mulţi pompieri în Ocna Mureş , pentru a veni în sprijinul populaţiei grav afectată de inundţiile care au avut loc săptămâna trecută.

O echipă formată din 6 pompieri de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Oraşului Cugir a fost mobilizată în zonă pe parcursul zilelor de joi şi vineri.

„Din fericire, oraşul Cugir nu a fost afectat, decât în mică măsura, de precipitaţiile din ultima perioadă ,astfel că am considerat că este normal să încercăm să venim în sprijinul celor care trec prin momete grele, fiind inundaţi pentru a doua oară în mai puţin de o lună, şi care au nevoie de tot ajutorul pe care îl putem oferi. Din acest motiv, am trimis un echipaj de pompieri în Ocna Mureş, mai exact în Cisteiu de Mureş, care, împreună cu dispozitivele locale, să ajute la înlăturarea efectelor precipitaţiilor căzute la începutul săptămânii trecute” a precizat primarul Cugirului, Adrian Teban.

Cei 6 pompierii cugireni au intervenit cu o autospecială dotată cu două motopompe şi împreună cu efectivele de intervenţie locale au acţionat la evacuarea apelor din peste 70 de gospodării şi fântâni, precum şi la lichidarea urmărilor produse de inundaţii.
                                                                                                                           

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite