Poliţiştii au verificat casele de schimb valutar din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale la casele de schimb valutar din Alba Iulia
Controale la casele de schimb valutar din Alba Iulia

Trei echipe formate din poliţişti de la Serviciul de Ordine Publică, Compartimentul Sisteme de Pază, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Compartimentul Poliţiei de Proximitate au verificat ieri mai multe case de schimb valutar din Alba Iulia.

De asemenea, poliţiştii au instruit angajaţii în legătură cu măsurile legale ce trebuie luate pentru a nu cădea victimele unor infracţiuni de tâlhărie sau furt.

„În perioada ianuarie 2009 – martie 2010, la nivelul judeţului Alba, au fost înregistrate două infracţiuni de „tâlhărie”, ambele săvârşite în incinta a două case de schimb valutar de pe raza municipiului Alba Iulia. Într-unul din cazuri autorul a fost identificat şi arestat preventiv în mai puţin de 24 de ore de la comiterea faptei, iar în celălalt caz se efectuează cercetări pentru identificarea autorului“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Aceasta a precizat că majoritatea caselor de schimb valutar îndeplinesc cerinţele Legii nr.333/2003 privind paza bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.


Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite