Alba Iulia: Poliţiştii ies în stradă pentru a preveni criminalitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Poliţiştii ies în stradă pentru a preveni criminalitatea
Alba Iulia: Poliţiştii ies în stradă pentru a preveni criminalitatea

IPJ Alba organizează săptămâna viitoare o amplă activitate de prevenire a infracţionalităţii.

„În scopul conştientizării populaţiei cu privire la rolul pe care îl are activitatea de prevenire, Inspectoratul de poliţie al judeţului Alba, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, continuă campania «Săptămâna prevenirii criminalităţii», iniţiată în anul 2006”, se afirmă într-un comunicat de presă făcut public ieri de biroul de presă al IPJ Alba.

În fiecare din cele cinci zile lucrătoare ale săptămânii vor avea loc activităţi specifice unui domeniu de activitate. Astfel, luni se vor desfăşura acţiuni în scopul prevenirii delicvenţei juvenile şi a victimizării minorilor. Ziua de marţi este dedicată prevenirii ciminalităţii în mediul rural.

Miercuri se vor avea în atenţie infracţiunile de furt din incinta societăţilor comerciale, în timp ce în cursul zilei de joi vor fi organizate acţiuni de prevenire a infracţiunilor silvice. Vineri, poliţiştii vor desfăşura activităţi similare în domeniul siguranţei rutiere. Scopul declarat al acestei campanii este sporirea sentimentului de securitate personală al populaţiei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite