Pistolar din Cugir eliberat din arest la Tribunalul Alba VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul din Cugir reţinut în 14 ianuarie după ce a tras cu un pistol cu bile asupra unui şofer de TIR într-un restaurant de la Şibot a fost eliberat din arest preventiv. Decizia a fost luată joi de Tribunalul Alba care a judecat recursul inculpatului.

Călin Mârza a fost arestat preventiv duminică de Judecătoria Alba Iulia. Bărbatul care a tras cu pistolul cu bile este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Scena violentă de sâmbătă, 14 ianuarie, a avut ca punct de plecare un motiv banal.

Pistolarul, bine amețit de aburii alcoolului, susțin polițiștii, și-a ieșit din minți când a văzut că șoferul de TIR aflat la o altă masă în același local a fost servit de barman înaintea lui. Interesant este faptul că niciunul dintre cei cinci camarazi care-l însoțeau pe pistolar nu s-au deranjat să-l oprească înainte de a-l lua la țintă pe șoferul de TIR. Din cele trei bile trase, doar una l-a nimerit, în zona toracelui. Medicii au constatat că viața nu i-a fos pusă în pericol și nu l-au internat.

Călin Mârza a încercat să scape de răspundere şi s-a ascuns imediat după conflictul din bar. Ulterior, a fost prins și reținut de poliţişti.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite