Piroman răzbunător! De supărare că nevasta vrea să-l părăsească a dat foc casei socrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărat că nevasta plecată în Italia vrea să-l părăsească, un bărbat dintr-un sat din Alba s-a gândit să-şi mai facă o problemă. În semn de răzbunare la adresa soţiei, a dat foc casei socrilor.

Poveste ruptă parcă dintr-o telenovelă într-un sat din Alba. Un bărbat de 34 de ani din comuna Sîncel a ales o formă de răzbunare la adresa nevestei mai puţin întâlnită: a dat foc casei socrilor.

Bărbatul a lucrat ca la carte. S-a folosit de 5 metri de fitil îmbibat în substanţe inflamabille şi de două recipiente din plastic, de 2 litri, tot cu lichide care întreţin flăcările. .Omul n-a trebuit să ducă „recuzita“ prea departe, pentru că locuinţa socrilor era în apropiere.

Poliţiştii şi pompierii au stabilit că focul a fost pus în zorii zilei de luni şi a fost anunţat de un localnic la 112. „În urma incendiului a fost afectată o uşă din lemn de la intrarea principală în imobil şi un fotoliu, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.500 lei“, potrivit raportului poliţiştilor care au fost la faţa locului.

După ce a văzut că gluma se îngroaşă, bărbatul s-a dus de bună voie la poliţie şi a recunoscut că el a pus focul. Omul a povestit că a vrut să se răzbune pe soţia sa,  plecată cu părinţii la muncă  în Italia. Tânărul a declarat că nevasta îl ameninţă cu divorţul.

Piromanul  a fost reţinut de poliţişti pentru „distrugere prin incendiere” şi va fi prezentat Judecătoriei Blaj cu propunere de arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite