Petreceri de „Valentine’s Day“ în cluburile din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi sărbătoare preluată de la americani, „Valentine’s Day“ este serbată de foarte multe cupluri.  Data de 14 februarie a devenit simbolul „Zilei îndrăgostiţilor“ în defavoarea „Dragobetelui“. Localurile din Alba Iulia au pregătit o serie de surprize pentru îndrăgostiţi.

Primul eveniment care celebrează „Valentine’s Day“ are loc duminică, 12 februarie, la centrul comercial Alba Mall. Concursul „Dragostea învinge“ începe de la ora 18.00, iar în urma acestuia va fi desemnat „Cel mai simpatic cuplu“. Concurenţii vor fi nevoiţi să demonstreze că merită premiile prin participarea la mai multe probe.

Cele mai interesante sunt cele de dans, talent şi de forţă. În final va avea loc o bătaie cu mănuşi gigant într-un ring gonflabil între băieţi, în timp ce fetele se vor duela cu perne într-un decor special. Organizatorii pun în joc şase premii, dintre care cel mai râvnit este un weekend de lux la un hotel de 4 stele. Ocupanţii locului doi vor beneficia de o cină romantică exclusivistă, iar cei de pe locul trei de o ţinută la alegere.

Cuplurile mai pot câştiga câte un set de lenjerie intimă sau un coş cu produse aroma-therapy. Surprizele oferite de organizatori nu se opresc aici. Pe 14 februarie, între orele 18.00-21.00 Alba Mall v aoferii premii instant pentru „Valentini şi Valentine“ şi se vor oficia căsătorii pentru o zi.

În spaţiul expoziţional va avea loc un târg de dulciuri, de unde se vor putea achiziţiona de la ciocolată la diverse sortimente de bomboane sau turtă dulce în formă de inimă. Tot de „Valentine’s Day“, vor fi premiate cele mai reuşite fotografii în cadrul concursului „Noi doi“.

Cină romantică şi şampanie

Cuplurile care optează pentru o cină romantică la restaurantul Steak House pot beneficia de o ofertă aparte. „Am pregătit o surpriză pentru îndrăgostiţi. Le oferim o cină romantică compusă din specialităţi. Ca şi aperitiv se va servi bruschete şi icre negre, , felul principal va fi medalion de paste cu sos de portocale şi sos de ghimbir, iar ca şi desert papanaşi.

Este inclusă şi şampanie. Seara se continuă cu o noapte într-un decor aparte, cu petale de trandafiri, la Pensiunea Ma. Preţul pentru tot pachetul este de 150 de lei“, a spus Vasile Sabău, reprezentantul Steak House.

Tot luni , începând cu ora 23 se dă startul la distracţie în IQ Fashion Club. Decorul va fi unul aparte, cu inimioare şi mult sclipici, iar tinerii pot participa la diferite concursuri prin care să-şi arate dragostea pentru perechea lor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite