Alba Iulia: Petreceri de Halloween în cluburile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, tinerii albaiulieni au la dispoziţie mai multe alternative pentru petrecerea timpului liber. Majoritatea localurilor şi cluburilor din oraş au pregătit pentru clienţi petreceri speciale de Halloween.

CITEŞTE ŞI

Barmanii piraţi, ospătăriţele călugăriţe, pânzele de păianjen artificiale şi bostanii luminaţi vor crea un decor desprins din poveste în Club Allegria, din Piaţa Iuliu Maniu. Petrecerea de Halloween, ţine două nopţi.

În această seară, Liga studenţilor din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918“ organizează o petrecere pentru studenţi, iar cele mai frumoase măşti şi costume vor fi premiate. Sâmbătă seara, administraţia clubului a decis să păstreze aceeaşi tematică.

Piraţi şi călugăriţe

„Pentru costume şi decor am apelat la serviciile unei firme specializate. Întreg personalul va fi deghizat în piraţi şi călugăriţe. Decorul va fi ajustat, vor fi bostani luminaţi, şi, inedit, pânze artificiale de păianjen“, a spus Vlad Schiau, administratorul clubului. Acesta a mai precizat că vor fi oferite shot-uri de tequila din partea casei.

„Pentru noi cel mai important este să se simtă bine clienţii, aşa că la o sticlă de whiskey cumpărată, sau la una de vodcă, a doua sticlă de băutură va fi oferită gratis. De asemenea, vom premia clienţii cu măşti şi peruci de Halloween“, a mai precizat Vlad Schiau. Azi, intrarea de este liberă, iar sâmbătă seara se percepe o taxă de 5 lei.

Petrecere în stilul anilor 1800

Cele mai frumoase măşti şi costumaţii vor fi premiate în această şi în Clubul Enjoy, situat pe Bulevardul Transilvaniei. „Pregătim o seară specială, cu multe premii. Decorul va fi unul tradiţional, iar personalul va fi costumat în stilul anilor 1800.
Băieţii vor fi deghizaţi în cowboy, iar fetele în desuuri asortate“, a spus Tiberiu Moldovan, administratorul clubului. Tot în această seară, în Club Layla, bostanii şi chelneriţele costumate în drăcuşori vor întregii atmosfera de Halloween.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite